Brede School Markeent
Brede School Moesel
Kindcentrum Altweerterheide
OBS De Graswinkel
OBS De Uitkijktoren
OBS Molenakker
OJBS De Duizendpoot
Onze
Scholen

Ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden, die krijg jij bij Eduquaat

Eduquaat, rijk in onderwijs

Laten we kennismaken

Ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden, die krijg jij bij Eduquaat
Ben jij een onderwijzend talent en bijna klaar met je studie of al werkend in het onderwijs en toe aan iets anders? We maken graag kennis met jou! Mail je CV naar h.doensen@eduquaat.nl en je ontvangt snel een uitnodiging voor een oriŽnterend gesprek!

Eduquaat, rijk in onderwijs
Stichting Eduquaat is een kleine stichting met 7 basisscholen (1550 kinderen en 170 medewerkers) in de regio Weert. Onze scholen hebben een gezamenlijke visie en werken vanuit hun eigen concept. Er zijn kleine en grote scholen. Iedere school werkt nauw samen met kinderopvang en met andere pedagogische partners.
Bij Eduquaat word je gezien en gehoord, staan we voor welbevinden en betrokkenheid, werken we vanuit vrijheid en verantwoordelijkheid. In eigenheid en gezamenlijkheid komen we zo tot optimaal leren en ontwikkelen.
Kortom; veel variatie, veel ontwikkelmogelijkheden en veel loopbaankansen!

Groeikansen in onze scholen en de regio
Binnen de regio Weert zijn er twee onderwijsstichtingen voor basisonderwijs die intensief samenwerken. Door deze samenwerking ben je weliswaar in dienst van Eduquaat maar kun je ook gemakkelijk gedetacheerd worden bij stichting Meerderweert. Eduquaat geeft je de mogelijkheid om ervaring op te doen op het gebied van leiderschap of te groeien in een expertrol. Wij bieden je professionele ruimte, betrekken je graag bij de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en bieden je brede opleidingsmogelijkheden. We denken graag met je mee over jouw persoonlijke ambities in het onderwijs. Vanzelfsprekend krijgen starters extra ondersteuning.

Laten we kennismaken
Meld je dus snel aan voor een kennismakingsgesprek! We vertellen je graag meer over onze stichting en de kansen die wij je bieden. Alvast meer ontdekken? Check dan onze websites: www.eduquaat.nl.
CONTACTFORMULIER