Brede School Markeent
Brede School Moesel
Kindcentrum Altweerterheide
OBS De Graswinkel
OBS De Uitkijktoren
OBS Molenakker
OJBS De Duizendpoot
Onze
Scholen

vacature leerkracht OBS molenakker

groep 5 wtf 0,6

In verband met een zwangerschapsvervanging zoeken wij vanaf 13 mei 2024 een leerkracht voor 0,6fte. De werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.
Wat bieden wij jou?
Een enthousiaste groep kinderen!
Een professioneel, betrokken en gezellig team.
Een aantrekkelijk salaris, met uitzicht op een vaste aanstelling.
Volop ontwikkelkansen met coaching.

Wie ben jij?
Jij hebt talent voor het creŽren van een prettige werksfeer.
Jij hebt oog voor het welbevinden van kinderen.
Je bent een kei in differentiŽren.
Je hebt een heldere en open communicatie.
Je krijgt energie van groei, verbinding en betrokkenheid.

Wie zijn wij?
Wij zijn OBS Molenakker, een openbare school in de wijk Molenakker in Weert. Iedere dag komen er ruim 400 kinderen naar onze school om SAMEN school te maken! Onze school heeft een onderbouwlocatie (gr. 1t/m 4) en een bovenbouwlocatie (gr.† 5t/m 8)
Op OBS Molenakker groeien en ontwikkelen kinderen zich vanuit betrokkenheid en verbinding. Verbinding staat dan ook centraal: verbinding met jezelf, verbinding met elkaar en verbinding met de wereld om ons heen.

Onze missie is om een rijke leeromgeving te bieden waarbij we, naast het werken aan taal, lezen, rekenen en leren leren, inzetten op een brede ontwikkeling voor onze kinderen. We leren kinderen kennis en vaardigheden aan die ze helpen om op een positieve en proactieve manier deel uit te maken van de maatschappij.

Wil jij graag SAMEN met ons school gaan maken? Stuur je motivatie en je CV naar Chrissy van de Kruijs, schoolleider OBS Molenakker, via c.vandekruijs@eduquaat.nl


CONTACTFORMULIER